Μετακομίσεις David - Μεταφορές και Μετακομίσεις Θεσσαλονίκη, Eταιρεία Μετακομίσεων, Μεταφορικη Εταιρεια, Ανυψωτικα μηχανηματα για μετακόμιση

+30.2310 202 252 

info@metakomisis.com.gr

Ιασωνίδου28, Θεσσαλονίκη

Προφίλ

Απαιτείτε η μετακόμισή σας να γίνει με ασφάλεια, υπευθυνότητα και επαγγελματισμό?
Τότε εμπιστευτείτε μας!

Μεταφορική DAVID μετράει 18 χρόνια στο χώρο της μετακόμισης και της μεταφοράς. Σας υποσχόμαστε να διαθέσουμε όλη μας την πείρα στη δική σας μετακόμιση! Με ταχύτητα και επαγγελματισμό καλύπτουμε την κάθε σας ανάγκη. Αναλαμβάνουμε και αποθηκεύσεις κάθε είδους για την δική σας εξυπηρέτηση.

Το ειδικευμένο και μόνιμο προσωπικό μας είναι στη διάθεσή σας. Η μοναδική  μας τέχνη στο αμπαλάζ σας εγγυάται ότι τα πράγματά σας θα φτάσουν άφθαρτα στον προορισμό τους. Μεταφέρουμε ακόμα και έργα τέχνης!!!

Και επειδή σεβόμαστε τον πελάτη οργανώνουμε έξυπνες, ομαδικές ή μονωμένες, μεταφορές προς όλη την Ελλάδα! Διαθέτουμε δύο ιδιόκτητα φορτηγά.

Το ανυψωτικό μας μηχάνημα των 30 μέτρων σας υπόσχεται την πιο σύγχρονη μετακόμιση! Επίσης η εταιρεία μας προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ εκτίμηση στο χώρο σας. Και για τους απαιτητικούς μας πελάτες αυθημερόν παράδοση απ΄όλα τα πολυκαταστήματα της Θεσσαλονίκης!

μεταφορεσ εμπορευματων,μεταφορα οικοσκευησ,μεταφορα μοτοσυκλετασ,μεταφορα δεματων,οδικεσ μεταφορεσ